KÄRCHER de visie: We zijn wereldwijd op het gebied van kwaliteit en technologie de toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie.

 

Onze klanten kunnen optimaal genieten van onze producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren.


STOFZUIGERS


KÄRCHER WD3 MULTIFUNCTIONEEL STOFZUIGER 1000W 17LI
De Kärcher WD 3 is een multifunctionele bouwstofzuiger, geschikt voor zowel nat als droog vuil. Deze krachtpatser heeft een vermogen van 1000 w en is uitgerust in hoogwaardig plastic. Met behulp van de vernieuwde zuigslang en innovatieve zui ... (meer lezen)
€ 172,00
KÄRCHER NT 75/2 TACT² ME INDUSTRIËLE ALLESZUIGER
Kärcher stelt de Tact² voor – zijn nieuwe topmodel van een professionele stof- en waterzuiger. Deze uitbreiding van de populaire reeks met Tact-systeem biedt de hoogste productiviteit ooit, dankzij zijn volautomatische filterreiniging. Met z ... (meer lezen)
€ 1.499,00

HOGEDRUKREINIGERS


KÄRCHER HDS 5/15 UX HOGEDRUKREINIGER
Het belangrijkste voordeel van de nieuwe “staande” klasse van warmwaterhogedrukreinigers is het horizontale machineconcept. Dit zorgt voor een laag gewicht en compacte afmetingen, waardoor ze probleemloos kunnen worden geladen en getransport ... (meer lezen)
€ 2.432,00
KÄRCHER HDS 6/14 C HEETWATER HOGEDRUKREINIGER
Krachtige, eenfase warmwaterhogedrukreiniger uit de compactklasse met 4-polige, watergekoelde elektromotor. Unieke Eco-stand voor een milieuvriendelijk en rendabel gebruik. Gebruiksvriendelijk dankzij centrale 1-knops bediening. Uitstekende ... (meer lezen)
€ 4.759,00

SCHROBZUIGMACHINES


KÄRCHER BR 45/22 C BP PACK/ACCU SCHROB- ZUIGMACHIN
Deze BR 45/22 C Bp Pack is een veelzijdige schrob-/zuigmachine met wals technologie en krachtige accu aandrijving. Dankzij deze onderhoudsvrije lithium-ion-accu heeft u alle bewegingsvrijheid en bent u niet afhankelijk van stopcontacten. Ind ... (meer lezen)
€ 5.520,00